MASTER CLASS by Dušan Lazić LAZA // 25.1.2019 // 22 Institute Ljubljana

Dušan Lazić, ki je znan kot umetnik kateri liči zvezde kot so: Ceca in njena hčerke Anastasija, Ilde Šaulić, Ane Nikolic, Sandre Afrike, Milice Todorovic, Jelene Tomašević, Marine Tadić, Marine Visković, Aleksandre Prijović in mnogih drugih, prihaja v Slovenijo že drugo leto zapored.
Prepričani smo, da je njegovo ime že dovolj znano med ljubitelji Make-up umetnin zato vas vabimo, da se udeležite dogodka. Dobrodošle tudi tiste, katere ste bile prisotne že na lanskem MasterClassu saj ponujamo nov, spremenjem program izobraževanja.

 

Program je detajlni in je namenjen tako profesionalcem z izkušnjami kot tudi tistim, ki ste ljubitelji make up-a ter Lazinega dela. Tečaj razkriva skrivnosti estetike ličenja, ki je dosegljiva le najboljšim in najbol zavzetim. Masterclass vsebuje teoretični del ter praktični del ličenja na modelih z strani g. Dušana Lazića LAZE.
 

V petih urah vam bo Dušan Lazić prikazal dva različna stila ličenja, katera sta mix klasike in sodobnih trendov.

·      Modern nude
·      Fashion Glam

Ni pomembno ali ste šele začetnik ali pa se z ličenjem ukvarjate že dolgo, informacije, ki jih boste prejeli tukaj so neprecenljive. Dušan bo poleg predavanja odgovarjal na vsa morebitna vprašanja, ki jih boste imeli.

Poleg vsega tega pa vam Laza beauty podarja tudi darilo iz svoje LAZA kolekcije.
Dogodek bo potekal v petek, 25. Januarja 2019 ;  15 h  20 h.
Cena tečaja znaša 300 €.


Več informacij na 040 513 315 ali preko emaila: info@22-institute.com

Dobrodošle!